Det er fort gjort å miste oversikten om du har flere forbrukslån med ulike forfallsdatoer. Husk at du alltid kan komme til oss for en rådgiversamtale. Som din lokale bank kjenner vi deg godt – kanskje har du boliglån og forsikringer hos oss fra før – og vi vet ofte hva som vil være lurt i din situasjon.

Løsningen vil i mange tilfeller være å samle lånene dine i ett enkelt lån. Du som har ledig sikkerhet i boligen din, kan bake det inn i boliglånet. Husk bare at de lønner seg å nedbetale fortere, og at det kan bli dyrere dersom du nedbetaler smågjeld for eksempel over 25 år.


Alternativet er å samle det i ett Eika Smålån som gir god oversikt og kontroll. 

Eika Smålån er vårt tilbud til deg som vil refinansiere forbrukslån og kredittkortgjeld ved å samle alt på ett sted. På denne måten vil du:

 1. Spare penger
  Vi tilbyr lav etableringskostnad og en av markedets laveste renter. Lavere terminkostnader og gebyrer gjør at de månedlige utgiftene synker, og du kan velge å betale ned lånet raskere.
 2. Få bedre oversikt
  Med all gjeld samlet hos oss har du én dato, én sum og én bank å forholde deg til. Det gjør det lettere å planlegge hverdagen og ha kontroll på økonomien.

Slik søker du om refinansiering

 1. Fyll ut søknaden og send inn
  Opplysningene du legger inn i kalkulatoren tas med videre til søknadskjemaet.
 2. Få tilbud
  Blir søknaden din godkjent, får du et tilbud om finansiering rett etter innsending. Tilbudet har en varighet på 30 dager.
 3. Signer lånedokumentene med BankID
  Du kan også signere med BankID på mobil.
 4. Vi utbetaler og ordner opp for deg

Sjekk pris og søk om Eika Smålån her