Abzolutt Interiør har lang erfaring med innredning av hus og leiligheter. De hjelper deg med valg av farger, møbler og annen innredning i tråd med du ønsker, og ditt budsjett. 
Velger du Boliglån med stil, så får du 3 timer gratis veiledning med Nina hos Abzolutt Interiør. Om du ønsker hjelp til innredning av et spesifikt rom, fargevalg eller generelle tips for hele leiligheten bestemmer du selv. 

Tjenesten tilbys til deg som er under 34 år.

Nedenfor finner du innredningstips som sier noe om hva det kan være lurt å ta hensyn til før du setter i gang med innredningen av din nye bolig. 

Finn din stil
Bruk litt tid på f.eks. Pinterest og Instagram, les interiørblader og finn ut hva du liker. Det er mye som er fint, men ikke alt er like heldig å blande sammen.  Liker du litt av alt, prøv og sortere i kategorier som f.eks. stramt og moderne, retro, lunt og hjemme koselig. Hva liker du mest av og hva passer der du skal bo, dette hjelper deg i riktig retning med valg av stil. Ikke spør alle andre hva de mener, det blir fort mer forvirrende enn til hjelp.

Farger og overflater
Få oversikt over hva som skal beholdes og hva som skal pusses opp. Husk at gulv kan slipes, det meste av overflater og innredning kan males eller folieres. Maling kjenner alle godt til, folie er noe som er forholdvis nytt og finnes i et stort utvalg av farger og overflater. Tenk helhet på alle store flater, spesielt gulv og tak og ikke velg for mange forskjellige farger og tresorter.

Ønsker du å bruke mye farger, husk at det er lettere og rimeligere å male om f.eks. en vegg enn å kjøpe ny sofa. Velg derfor heller farger på vegger og tilbehør som puter og pynt enn store dyre møbler. 

Møbleringsplan 
Det er viktig å vite hva du har plass til før du begynner å kjøpe møbler. Mål opp og tegn en enkel tegning hvor de største møblene plasseres først. Deretter plasseres mindre møbler og oppbevaring. Bestem hvilken form og størrelse møblene kan ha. Unngå for store, ruvende møbler i små rom. Alt må ikke kjøpes med en gang, det kan være lurt å få på plass det nødvendigste og kjøpe resten litt etter hvert, sier Nina.

Møbler og pynt
Hold deg til størrelsen og stilen du har valgt, tenk nøytralt og tidløst på de største og dyreste møblene. Kombiner gjerne gammelt og nytt. Når du vet hva du skal ha, er det lettere å lete etter brukte møbler på f.eks. Finn.no. Bruk tid så dukker det alltid opp noe som passer.

Pynt og tilbehør kan gjerne ha farger. Også her lønner det seg å bruke litt tid, kjøp litt etter hvert og kjenn på hva som mangler. Interiørbutikkene har fine utstillinger, bruk de som inspirasjon og be om hjelp. Ta bilder og vis de i butikken, da er det lettere å få god hjelp.